Mi az Anyacsavar?

Szeretnéd, ha nem kellene választani aközött, hogy jó anya, jó társ vagy jó kolléga legyél, hanem ezeket össze tudnád valamiképpen egyeztetni?

Nem szeretnél lemondani a rendszeres testi-lelki feltöltődésről, a folyamatos intellektuális és szellemi inspirációról?

A gyerekvállalás előtt a szakmádban sikeres voltál? Olyasvalaki, akinek fontos a kiváló teljesítmény, a folyamatos szakmai fejlődés, az alkotó munka?

Fontos értéknek tartod anyaként is a függetlenséget, az önmegvalósítást, a saját magadra és a körülötted lévő világra való reflektálást?

Háztartásbeliként küzdesz a függőség, az elbutulás, az intellektuális, érzelmi és kulturális izoláció ellen?

Úgy érzed, egyedül nem megy, szükséged van a környezeted támogatására?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, az Anyacsavar Neked szól!

Az Anyacsavar célja egy inspiráló virtuális női közösség létrehozása, ahol minden kisgyerekes anya a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat támogató közeget, ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget. A figyelem fókuszában itt első sorban az anya van, mint gondolkodó, érző, a sokféle női szerepében helyét kereső ember.

Az anyává válás hatalmas változás minden nő életében, ami szinte minden életterületen újdonságokat hoz. Az anyaszerepben először mindenki kezdő, útkereső. Hiszünk abban, hogy nincsenek tuti receptek az anyaszerep sikeres megéléséhez, mindenkinek megvan a saját története, a saját útja és a saját legjobb megoldásai, de ezek megtalálásában tudunk egymásnak segítséget adni, és tanulni egymástól.

Az Anyacsavar blogon minél többféle mintát, megoldást, helyzetet és megküzdési stratégiát szeretnénk bemutatni, amiből ki-ki kiválaszthatja a számára rokonszenves, gondolatébresztő, erőt adó példákat. Szeretnénk tabumentesen, őszintén kérdéseket felvetni, és azokra sokféle választ keresni.

Az Anyacsavar csoportok zárt támogató csoportok kisgyerekes anyák számára. Rendszeres találkozókon biztosítunk minden résztvevőnek zavartalan, saját magára fordítható időt, ahol biztonságos, támogató közegben, csoportos coaching eszközökkel és tréning módszerekkel dolgozunk fel tipikus, kisgyerekes anyákat érintő kérdéseket, témákat, amiket a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.

Az Anyacsavar egyéni coaching testre szabott támogatást nyújt kisgyerekes anyáknak a saját legégetőbb problémáik megoldásához, a legfontosabb céljaik kitűzéséhez és sikeres megvalósításához olyan útravalót adva, amelynek a segítségével már önállóan is elboldogulnak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s